Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma jebali vas elektraši
@Celzi. Golf? VW?
2026 golf prestaje proizvodnju dizelasa i benzinaca,to nije daleko.
nisi upucen, tad prestaje navodno da se radi na istim tj unapredjuje al i dalje ce se proizvodit radi zemalja u razvoju, ko sto mo i mi, necemo imati pumpe za elektro auta za stoljece
Radi Elona jedino cijenim kapitalizam. Jedan covjek jaci od NASE i Ruskog kako se vec zove
TRIPUT joj KIX.ba joj! :))))))))))))))))))))))
Jbg, na fakultetu novinarstva se ne uči gramatika.
Mogu da pričaju šta hoće, da nije Tesle, i BMW i Porše bi nas trovali dimom još 100 godina. Šta god da sad naprave, Tesla je zaslužan što ih je pokrenuo na akciju.
@Henry Chinaski a odakle ta cista el. Energija u tesli, odakle litium j baterijama i kako se do istog dolazi
@Henry ChinaskiTesla je Musliman
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Ni potreban samo snažan punjač nego i elektronika u autu treba podržavati toliki protok energije. Iskreno ne poznajem trenutno e-auto koje bi moglo imati koristi od toga ali pošto je infrastruktura preduslov za širenje korištenja e-auta uopšte siguran sam da neće puno kasniti. U svakom slučaju dobar pomak!
zvanicno predstavljanje rijeci triput hahahha