#OSTANIORIGINAL
4

Porsche BH osigurava kvalitet najvišeg nivoa: Originalni dijelovi i dodatna oprema za automobile

Da biste pravilno održavali svoj automobil i produžili njegov životni vijek, najbolje je uvijek koristiti originalne dijelove.

Za opskrbu originalnih dijelova i opreme Volkswagen grupacije u Bosni i Hercegovini je zadužen Porsche BH.

Mnogo je razloga zbog kojih se preporučuje ugradnja isključivo originalnih rezervnih dijelova, a iz kompanije Porsche BH navode samo neke od njih.

Prije svega, originalni dijelovi su posebno i detaljno testirani za svaki automobil, a velika prednost je i činjenica da je većina dijelova spremnih za pogon dostupna do 15 godina nakon prestanka proizvodnje određenog modela.

Originalni dijelovi su sofisticirane komponente dizajnirane tako da optimiziraju vozilo sve do podkonstrukcije. Rade optimalno i precizno, idealno prijanjaju, a njihov nivo kvalitete je najvišem nivou zbog ćega su prije svega pouzdani i izdržljivi. I ništa manje bitna karakteristika, zadržavaju vrijednost vozila.

Originalnom dodatnom opremom također stičete niz prednosti i posebnosti, zato #ostaniteOriginal. Istaknite svoju osobnost ugradnjom originalnih krovnih nosača, precizno usklađenim originalnim gumenim prostiračima, ili pak originalnim dječijim sjedalicama koje će svakako vaše najmlađe saputnike posebno zaštiti tokom vožnje.

Ostanite svoji, ostanite original!

Porsche BH Vam želi sretne praznike, zdravu i uspješnu Novu godinu!