Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
boze hvala ti
ja se toliko uživim kad sam gledao ove likove, ko da ja vozim eto
This is gonna be good.
jap PORSCHE mc ferrari na istom mjestu u isto vrijeme ww3u najavi
tooooooo !
konacno.
kapa dole svima koji se bave produkcijom auto emisija ali svi oni kad stanu na vagu ne vrijede ni ftalj ovog trojca...jedva cekam!
Sad cemo vidjeti da li je sve bilo do njih ili je to zapravo bio dobar miks producenata koji su sastavili dobru ekipu, od ovih sto gledamo i zabavni su ali i znaju do onih sto su iza i dobro ih upucuju u tehnicke stvari.
Nedvojbeno su fantasticni, ali ima tu jos par emisija koje su stvarno dobre. Ko razumije njemacki nek pogleda GRIP. Imaju fantasticnih priloga npr. intervju sa Vettelom tokom voznje u ferrariju po njemackim magistralnim putevima ili kad pokazuju tajno skladiste bmw-a, audia, vw-a (die heiligen Hallen von BMW) itd. Top Gear je nesumnjivo dobar ali se precesto fokusiraju samo na voznju automobila, a ne pokazuju citavu logistiku iza toga.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)