Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači ti si veliki komad budale. Ma jašta radi, i stara ti je imala tolike guzove kad smo je derali. Valjda si se na nju bacio majmune jedan...
Koji glupson je ovaj moj stalker, haha, nevjerovatno. Nije ovaj auto za mene, glupko, prekrupan sam za i10... mozda i30? Ali hvala ti sto mislis na mene. Pozdravi staru, znam da i ona misli na mene.
Pogledajte fotografije kako izgleda ..... jeste li svjesni da je ovo stvar za sud jer lazete ljudima. ovako nece izgledati. zamaskiran je. Stavite novu Milku i fišek uslikajte fišek i napišite evo nove Milkine čokolade.
pokrili ga da mu ko dizajn ne ukrade , presmjesno...
Evo ga Jale auto za tebe... Kako je to marka za budale, ubilo se povo za tebe. Jelde mamlaze jedan...
Joj, što ne mogu ove Hyundai reklame! Pa, samo budala može kupiti ovo auto! Nikada im vozila nisu imala originalnosti, uvijek kopije i uvijek paprene cijene. Još ga fol pokrili da se ne vidi...ahahaha Presmiješno!!!
kanta auto, za žene, njemačka auta ftw !