Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bh-svabo ti Posalji klixu tvoj video sa zaobilaznice, al pazi da te neuhapse, u bosni si jedini ti koji vozi preko 300. cuvaj se
Bh-svabo, sad znam ko si
I to sa autom koje ima 2240 kg
Jel zajebancija ili..šta voziš drug? Ja sam isto 300+ fan..
Smijesno, hocete li da vidite kako ja idem od 0-100 za 3,4 sekunde, 0-200 11,2 sek., od 0-300 21,5 sek. ?
Gledo sam vec tvoj video, to to je avion brate
Kakva je ovo brzina ?
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Dok dosadašnja vlast radi na iseljavanju iz BiH a pokušava to protumačiti drugačije, jedino je HADŽIKADIĆ došao sa zapada i vratio se u BiH da pokuša popraviti stanje i dati nam nadu.
mrš
...sve je ovo fino...samo, za velike brzine treba imati jedan "sitni" preduslov.....DOBRU cestu 😉
Lako mu je to kad mu je lijevi zmigavac upaljen
I onda se čudimo zašto ljudi svaki dan ginu na cesti. Pokušavaju i oni valjda da vide "kol'ko moRe gonit".
Rijetko ćeš naći da je nekome u ovako brzim autima pogino, većinom se gine u standardnim vozilima kada hajvani sjednu zanjega i umisle se da ima 500 konja, a ima 100
@begsoon O tome ti pričam. Nije ni ovo nešto posebno brzo auto ako gledamo top speed. Problem je što se brzina i ubrzanje predstavljaju kao nešto dobro. I onda dođe tipični niskointeligentni hodajući potrošač zraka, sjede u svog Golfa 4 kojem je posljednji veliki servis rađen dok je Haris Silajdžić bio u predsjedništvu BiH i udari po gasu, dok u ruci drži telefon i snima da postavi na Instagram. Jednog takvog sam vidio prije 2 dana nadomak Zenice.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)