Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepa insignia.
samo cu jedno reci...poznajem gospodina koji radi u osiguravajucoj kuci u njemackoj i kaze da je osiguranje za kvarove na opelu najskuplje i to 30% skuplje od ostalih auta...sami donesite zakljucak a informacija 100 tacna
@ThisIsSparta Sta se podrazumijeva pod tim "Osiguranjem za kvarove"? Za takvo osiguranje nisam jos cuo...
Dobra ova Insignia.
Sad će prvi put da valja Opel/PSA
Samo joj fali udobnost od Peugeota i to ce biti limuzina nad limuzinama .
kako ga ovaj na slici br.5 lijepo montira....obe šake udaraju na isntrument tablu...mora sa nije leglo kako treba
Ma samo BMW sve ostalo qharina..
vozilo extra
Škodilak ie za nju majka!
Najljepse auto zadnjih par godina.
Puno troši!
jesili je vec vozio ?
sta trosi jeli imas to auto?mislim na prvu seriju eno u mene trosi 5, 5 litara a vozim ok 160 na sat naravno na autoputevima, 80.000 priso nista sem guma i baterije nisam ulozio, 2012 godiste puna oprema sportsturer nije joj ni audi ni passat ravni ., a prija to sam i vozijo, reko nikad vise drugo samo ovu dok ide i onda abd ovu novu!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
vozilo broj jedan
kakav je ovo jeftin S80 Volvo ?
dok ne probas i ja sam bijo skeptik , sam sebi govorio di cu sa Audija na Opela i nimalo se zajebo nisam !!!
@jocker10 ma ne mislim da je los ili slicno..vec mi naprijed lici na S80 Volva , pa sam zato napisao...novo auto ne moze biti lose :)