Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi V8 mercedesi imaju elektronsku blokadu na 250kmh , a ukoliko kupac zeli bez blokade mora platiti i proci mercedesove testove sigurnosti pri velikim brzinama koji nimalo nisu lagani a ni jeftini. Samo SLR-ov V8 nema bokadu, ali testovi za SLR su obavezni, pa sretno sa skidanjem blokade. Neki ce glupani reci imam ja havera hakera on ce to meni odraditi za 100km ukoliko nesto pdje po zlu samo 30 000 EUR stete za novi CPU
joj ovog veze nema , haos koliko je nepismen, i btw za tvoju info ima 571 KS, a brzina je elektronski limitirana na 320 km/h.
ovu brzinu moze postici i moj kec GTI
Kod auta cija cijena prelazi preko 150 000 eura sigurno nema sigurnosne blokade na 250km/h,osim ako to kupac zahtjeva sam ;)
max brzana ovog auta ne moze biti 200 km/h nikako, moze biti 250 i to limitiran jer je to limit zbog sigurnosti ;))
\"The Mercedes SLS je vrlo...\" ... nije valjda da ne moze bez THE..:-)
hahahaahhahahahahahahahhahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! samo 200 km na sat moze ici !!!! hahaha
Da nije i 200mp/h! daj malo pazite kad prevodite, i malo mozak ukljucite, cuj 200 km/h max brzina...
ubrzanje do 100 kilometara na sat postize za 3,8 sec, a ne do 62 km/h. Sretno u daljnjem prevodjenju clanaka sa engleskog! :P