Paris, Milano, New York, Wolfsburg
3
Počela nova kampanja Volkswagena
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juce sam umalo imao udes gledajuci u retrovizor za Passatom CC sa kojim sam se mimoisao. Stvarno revolucionaran dizajn koji ostavlja bez daha. Kad je prosli CC izasao mislio sam da ne moze bolje, ali ovo je bas vrhunska igracka.
Taj 25 godišnjak piše za AMS i zna više nego što ćeš TI uspjeti doznati za recimo još 50 godina. To je jednostavno zaključiti iz Tvojih stavova i isključivosti koja graniči sa gluposti. Imam još i pitanje...Šta je taj 25 godišnjak napisao a da nije istina?
haha e pameti tvoje. ti ces uzeti zdravo za gotovo to sto je JEDAN 25-to godisnjak napisao. Ja govorim o cinjenicama. VW je dno dna u americi...pitaj bilo koga ko zivi tamo. Nema vise golfa dvojke haveru...ti dani su prosli davno.
http://www.auto-motor-und-sport.de/news/20-autos-im-harten-qualitaets-check-nachlaessigkeiten-und-orangenhaut-4631230.html Pročitajte gospodo! Ako ne znate njemački nek vam neko prevede,...isplati se...
Novi cc je ok, treba biti svjestan da je on derivat passata, iako sada nema passat u nazivu. najbolje se vidi iz ponude motora gdje je najznažniji dizel 2.0 sa 170 ks. normalno je trazti uzor u a4 ili a6, al ne odmah reci bolji cc. treba biti pošten i reći za nijansu je bliži premium klasi. u audija je uvije malo mekše, malo tiše, malo otmjenije nego u ostalim vozilima vw koncerna
u americi VW je dno dna - poredi se sa plasticnim chevroletom a ovdje se raja loze na pasate, ko da je BMW svega mi.
A jarane vidim da ne znas pa da ti reko docaram onu narodnu \"ako ne znas sta valja znas sta je skupo\". Ovo auto ne mozes porediti aa A4 a dokaz ti je broj prodanih auta (nadji na googlu i uporedi). A za A6 koji je za klasu veci ne mislim ni raspravljati. Dovoljno je reci auto godine u mnogim drzavama svijeta pa i kod nas. E sad sto smo mi fukare pa ga ne mozemo kupiti.... to je neka druga tema.
ti iznad, to sto gledas samo cijenu da bi znao koje je auto bolje govori puno o tvom poznavanju istih
hahahaha ja sam glup.. ok! E haj mi sad konjino jedna objasni kako nesto sto je 25.000 bolje i ljepse od neceg sto kosta 40.000 (nebitna valuta). A to sto kazes ista firma pravi i vw i audi ti je nidje veze.. tacno je da ista firma proizvodi i jedno i drugo al oni sa audijem drze prikljucak za bmw-om i mercedesom a VW je samo narodno auto (slazem se da mocno izgleda)
Das arbeiter auto,das Volksauto.
http://www.auto-motor-und-sport.de/vergleichstest/audi-s4-3-0-tfsi-und-bmw-335i-lader-pfeifen-im-doppelpack-4631228.html S4...S4....
glupani jedni, cijena cc-a u svijetu je nekih 20-25 000 dolara. cijena prosjecnog audija a6 je oko 41 000 dolara (najslabiji modeli). po izgledu bolji cc, prije pogledam passat cc na ulici nego audi a6, koji ima izgled kao i svi audiji. motori potpuno isti, kvalitet unutrasnjosti isti jer je ista firma. odnos cijena-dobiveno je puno bolji kod passata, ne moze se ni poredit
vidi sa cim ga porediss http://www.youtube.com/watch?v=7IBcF4bGAHw&feature=related
Das Auto.
buraz jesi li probao novi A6? jesi li se bar vozio u njemu? pogledaj bar malo slike po netu prije nego sto kazes nesto ponovo.