auto
6

Peugeot uz 17. Jazz Festival

Klix.ba
Peugeot kao oficijelno vozilo i ove godine podržava Internacionalni muzički festival Jazz Fest Sarajevo, smatrajući ovu manifestaciju jednom od najkvalitetnijih kulturno-muzičkih događaja u Bosni i Hercegovini.
17. Jazz Fest će od 05.11. do 10.11. okupiti svjetske jazz zvijezde te uz Peugeot, muzičarima festivala omogućiti sigurnu i udobnu vožnju tokom njihovog boravka u Sarajevu.

„Zaista smo sretni jer je Peugeot već šestu godinu uz Jazz Festival te što i ove godine nastavljamo sa tradicijom spajanja elegancije i kulture. Ponosni smo jer gostima Jazz Festivala možemo obezbijediti ugodnu i sigurnu vožnju kao i prethodnih godina te što je organizator prepoznao Peugeot kao odgovarajućeg partnera zbog prepoznatljivosti stila, kvaliteta, udobnosti i elegancije Peugeot vozila“, istakao je Ismet Kapo, generalni direktor kompanije Vermont, generalnog uvoznika i distributera Peugeot proizvoda za BiH.

Posjetioce Jazz Festivala među prvima u Bosni i Hercegovini očekuje premijera iznenađenja na kojoj će biti predstavljen najnoviji model iz Peugeot porodice. Model će biti izložen u Peugeot „Coffee corneru“ koji će se nalaziti u holu Bosanskog kulturnog centra.