{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Peugeot uz 0% kamate i pet godina garancije

Sponzorisani članak/Klix.ba
27.5.2015. u 13:50
9
Peugeot uz 0% kamate i pet godina garancije
9
Peugeot uz 0% kamate i pet godina garancije
Peugeot u BiH pripremio je specijalnu akciju finansiranja putničkih i lakih komercijalnih vozila po izuzetnim uslovima uz 0% kamate i bez učešća.
"Za naše vjerne kupce pripremili smo specijalne uslove finansiranja novih Peugeot automobila. U saradnji sa partnerskom lizing kućom omogućili smo kamatu od 0%, bez učešća, na period do 60 mjeseci. Također, postoji mogućnost prilagodbe perioda finansiranja potrebama kupaca, kako bi mogli svoje troškove planirati u skladu sa svojim potrebama. Peugeot automobili se ističu elegantnim dizajnom, kvalitetom te izrazitom udobnošću i to je ono čime najviše osvajamo kupce u Bosni i Hercegovini", izjavio je Danijel Despotović, direktor prodaje i marketinga kompanije Vermont, generalnog uvoznika za Peugeot proizvode u BiH.

Međutim, to nije sve što su pripremili iz Peugeot-a. U periodu trajanja akcije, za putničke automobile na stanju, svi kupci dobijaju petu godinu produžene garancije na poklon za svoje vozilo.

Najprodavaniji modeli u prethodnoj godini su modeli 301, novi 308, 208 i 508 u segmentu putničkih vozila, dok su modeli 208 Van, Peugeot Partner i Peugeot Boxer najprodavaniji modeli u segmentu lakih komercijalnih vozila.

O akciji koja traje do 15. jula, ili do isteka zaliha. Svi zainteresovani mogu više saznati kod ovlaštenih Peugeot koncesionara, te na licu mjesta dobiti više detalja o ovoj akciji, ali i iskoristiti priliku za testnu vožnju nekog od novih Peugeot modela.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: