Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora i klix odneceg zivjeti hehe
imam već godinu dana Peugeot 207 proizveden 2010 godine nikakvih problema nisam imao,samo plaćam gorivo i to jako malo jer auto doslovno troši 4.7l a tempomatom 60km/h u 4 brzini na magistrali troši 2.2l inače on je 1.4 HDI i mogu samo reći da je i brži od 1.9 dizel golfa 4 jer mi je to bivše auto firma u kojoj radim ima 2 renaulta clia i jako su zadovoljni jer im se ništa ne kvari zato većina firmi vozi francuze,golfovi možda imaju jeftinije dijelove ali se i više kvare pa ti ga to dodje na isto ja u Francuze vjerujem i ne mislim se vražan na nijemce koji više nisu šta su bili
Najvece smece od auta je definitivno VW (jesu jeftini dijelovi ali idu stalno pa te dode na isto) a ja sam bio zaljubljenik Svaba dok nisam poceo vozati Francuza i kada sam skontao da auto godisnje na servis uzme do 500 KM shvatio sam da je puno bolji Francuz od Svabe (naravno nijedno auto nije bolje od Mercedesa) i udobniji i manje se krade i nije im skupo odrzavanje.Znaci Francuz od mene ima najbolju ocjenu.
Imam Renault i nema nikakvih problema. Nije sad autina, ali dobro me sluzi. I strasno udobno vozit.
Imo renoa espace i nikad više,sve promjenio samo men'se čini volan nisam,popušio para a više bio kod majstora nego kod mene hvala od tada u audiu imam ga već drugu godinu osim servisa nikakvih problema,reno nula bodova.