Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Više detalja biće poznato nakon zvanične premijere. --------------------------------- Vise detalja je vec poznato, samo sto vi niste znali prevesti clanak. http://www.lefigaro.fr/automobile/2013/08/26/30002-20130826ARTFIG00300-peugeot-308-r-concept-270-ch-sous-le-capot.php Potrosnja: 6,3 l/100 km Emisija gasova: 145 g/km Mjenjac: 6 stepeni (brzina) Gume i feluge: 19 cola Vrijednost akcija Peugeota povecana za tri mjeseca za duplu vrijednost. Sto znaci PSA je izasao iz krize.
Jel ovo i peugeot poceo kopirati audijeve farove, nakon toliko godina svojih mocnih farova... Steta i ofira.
Steta sto od concepta do seriskog ostane samo ime...
Taman da izgleda ko spejs-satl, ovih pezoa se nije niko navozo
Taman da izgleda ko spejs-satl, ovih pezoa se nije niko navozo ------------------------------- Kako si glup, EUR5 motor izradjen u suradnji sa BMW-om, tako da zadnji model 307 i 308 imaju istu bazu kao i BMW modeli, plus BMW MINI. Sami motori su vrlo stabilni i izdrzljivi, sa vrlo malo kvarova. Izuzetno dobri motori. Sad se ta suradnja nastavila, tako da BMW i PSA zajedno izradjuju EUR6 motor. Nova dizel 308ica koja se vec moze vidjeti na FR cestama ce trositi i do 20% manje od Golfa 7, laksa je i veca, a puno brza od Golfa 7, da o unutrasnjosti i ne pricam koja je svemirski brod za staru unutrasnjost "novog" Golfa 7, sa 140 registrovanih patenata, izmedju ostalog ima ugradjen i taktilni tablet. Turbina Garett, dizne (injekcije) Bosch, motor razvijen u suradnji sa BMW-om sa deset konja jaci od najjaceg dizel agregata Golfa 7.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)