Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Električni Peugeot e-208 s cijenom od 57.080 KM donosi Active paket opreme, ali i naslon za ruku. E ako se naslon za ruku dobije onda se isplati.
Nemoj tako dobijes i halogena svijetla ovi gori cigani od Volkswagena.
Konacno 208 sa bar malo muskih crta.
za ljude od 30 do 44 godine, čiji su interesi putovanja, tehnologija, moda, dizajn...mi ostali ne volimo nista od navedenog..ajte u pm
Preskup elektricni! Jeftiniji je eGolf!
Ja mislio proizvodi se u Trnovu :-)
e koja li je tek cijena sa metalik bojom,
...lijepa igracka...a to sto vecina nema love za nju krivica je nas samih...nemora imat nase dijete nek imaju nase vodje i njihova djeca...
Koliko je dobar unutra, toliko je ocajan nazad.
60 milja za ovo dati sa svim điama miđama?, pa da mi svako jutro kae vozdra dje si previše su otišla ova auta sa cijenama, al fakat.
evo neko iz ljubuškog ga već kupio
E vidi papka dje parkir'o :P
Elektricno ne bih uzeo ni kad bi mi ga dzaba dali.
e208 kupljen. Top auto