Na 7 dana
68

Peugeot 208 - Klix Auto godine 2020. u rukama sretnog dobitnika

E. Z.
Foto: I. Š./Klix.ba
(Foto: E. Z./Klix.ba)
Sretni dobitnici koji su osvojili nagrade na ovogodišnjem izboru Klix Auto godine 2020. danas su preuzeli svoje nagrade od Peugeota i kompanije Petrol BiH.
Uz izbor glavne nagradu Klix Auto godine 2020. koju je osvojio Peugeot 208, čitaoci portala Klix.ba imali su mogućnost glasanja za nagradu Klix Auto godine čitalaca, gdje su putem ankete postavljene na internet portalu Klix.ba posjetioci i čitaoci mogli birati svog favorita svi koji su željeli mogli su učestvovati i u nagradnoj igri.

Nasumičnim izborom najsretniji učesnik dobio je priliku da isproba Klix Auto Godine 2020. na 7 dana, a danas je ta nagrada i uručena sretnom dobitniku Benjaminu Muhiću iz Sarajeva u novom reprezentativnom prodajno-servisnom centru Peugeot Blok u Sarajevu. Prilikom preuzimanja ključeva novog 208 Benjamin nam je otkrio da je i sam vlasnik Peugeota 208 prethodne generacije, te da se na nagradnu igru prijavio upravo iz želje da isproba novi 208.

Također, svi učesnici u nagradnoj igri imali su priliku dobiti i vrijedne nagrade kompanije Petrol BiH u vidu poklon bonova za vrhunsko QMAX gorivo, i to u vrijednosti od 200 i 100 KM. Metodom nasumičnog izbora odabrani su dobitnici ove nagradne igre pa je poklon bon za vrhunsko QMAX gorivo u vrijednosti 100 KM u prostorijama redakcije Klix.ba preuzeo gospodin Solak Nedim, dok je dobitnik poklon bona za vrhunsko QMAX gorivo u vrijednosti 200 KM gospodin Elvis Grozdanić kojem je nagrada poslana poštom.

Čestitiamo sretnim dobitnicima, a svima ostalim želimo više sreće iduće godine u novom izboru za Klix Auto godine.