auto
0

Petrol na sajmu ZEPS 2013

Klix.ba
Kompanija Petrol BH Oil Company d.o.o. ove godine učestvuje kao izlagač na 20. generalnom bh. sajmu ZEPS 2013, koji se održava od 1. do 05. oktobra. Petrol je organizovao, osim predstavljanja na svom štandu u hali H tokom trajanja sajma, i posebnu prezentaciju usluga svoje kompanije za posjetioce sajma i posebne goste u petak, 04. oktobra od 11:00 sati.

Sudeći prema svakodnevnim reakcijama kupaca Petrola u Bosni i Hercegovini, ponuđeni kvalitet, sigurnost i stabilnost, kao trajna usmjerenost ove kompanije prema kupcima u Bosni i Hercegovini, pokazuju da je odabrana putanja ispravna i prepoznata, a za ovo specijalno predstavljanje svi učesnici će imati priliku prisustvovati prezentaciji o temi "Kako pripremiti vozilo za zimu uz vrhunsko gorivo Q Max".

Uroš Bider, direktor Petrol BH Oil Company, je povodom učešća i predstavljanja kompanije na sajmu ZEPS 2013 izjavio sljedeće: "Sa zadovoljstvom smo odlučili učestvovati na najvećem sajmu u Bosni i Hercegovini, jer su njegovi učesnici vrlo zadovoljni rezultatima koji se ostvaruju i svakako jer je idealno mjesto za nas da predstavimo naše usluge i proizvode. Mi imamo zadatak da konstantno unapređujemo efikasnost organizacije rada u svim segmentima poslovanja, a da bismo to i postigli moramo što više ispuniti očekivanja tržišta, te je ova prezentacija idealna prilika da predstavimo naše novosti u ponudi za sezonu koja slijedi i omogućimo našim kupcima da što sigurnije voze tokom zime".

Osim predstavljanja glavnih karakteristika Q Max goriva, čiji kvalitet nadmašuje standarde na tržištu, i koje su učvrstile povjerenje kupaca u BiH prema kvaliteti Petrol proizvoda, bit će predstavljene vrhunske zimske gume Nokian, trenutno broj jedan u Evropi i dostupne na bh. tržištu, koje zastupa poduzeće Petrol u BiH, uz asortiman ulja vlastite robne marke Petrol Motor Oils, koje proizvodi proizvođač svjetskog ugleda Texaco.

Prednosti korištenja Petrolove poslovne kartice, kao što su odgođeno plaćanje, stroga kontrola troškova, kao i mnoge druge pogodnosti bit će jedna od tema u okviru prezentacije, a koja je na raspolaganju svim pravnim osobama, kako u BiH, tako i u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori i Kosovu. Kartica se može koristiti u mreži 470 benzinskih servisa.

Q Max goriva na 37 benzinskih servisa Petrola u BiH, koja svojim specifikacijama nadilaze aktuelne evropske standarde na tom području, su prema reakcijama kupaca prilagođena njihovim aktuelnim zahtjevima - manjoj potrošnji i većoj ekonomičnosti u vožnji, većoj efikasnosti i zaštiti motora vozila te smanjenju emisije štetnih materija u okolinu. Petrol potrošačima u BiH nudi i visokokvalitetan Petrol Q Max 100, koji dodatno jača Petrolovu poziciju u odnosu na konkurenciju na bh. tržištu, a Q Max Diesel je gorivo koje svakako omogućava i siguran ulazak u zimu.