auto
0

Ovog vikenda međunarodni moto skup u Banjoj Luci

Klix.ba
Predstojećeg vikenda po prvi put održaće se međunarodni moto skup u Banjoj Luci u organizaciji Moto kluba Istok iz Banja Luke.

Ovog ljeta po prvi put održaće se međunarodni moto skup u Banjoj Luci u organizaciji Moto kluba Istok iz Banja Luke.

Ovaj Moto susret održaće se 14., 15. i 16. avgusta pored Gradskog olimpijskog bazena u krugu bivše fabrike Incel, na adresi Veljka Mladjenovića 12. Svi posjetioci prvog međunarodnog moto susreta imaće priliku da kući ponesu autentičan suvenir, majicu sa maskotom događaja.

Također organizatori ovog Moto skupa obećavaju da će svi posjetioci moći uživati i u gastronomskim delikatesama, a za dobru atmosferu biće zaduženi bendovi SOPOT, Balkan Express Band, Spidfrik, Sunrise i No Name Band.

Bendovi nastupaju u petak, 14. avgusta i u subotu, 15. avgusta, sa početkom od 19:00 sati, a zvijezde prve večeri biće popularni bend SOPOT, uz kojeg će nastupiti i No Name Band, dok će sve posjetioce u subotu na bini čekati bendovi Spidfrik, Sunrise kao i legende blues i rock etera Banja Luke, Balkan Express Band.

Organizatori su obezbijedili i besplatan prevoz iz grada, autobuskom linijom koja će saobraćati na relaciji Boska – Moto skup u petak i subotu navečer, od 19 sati pa nadalje, svakih sat vremena. Potvrđen je masovan dolazak motorista iz svih gradova regije, kao i iz Evrope.

Ulaz na Moto skup je besplatan za sve posjetioce.