Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mercedes-Benz S-Class Coupe. Treba li uopste nesto vise reci/napisati.
"Peugeot 308 je proglašen najboljim automobilom za 2014. godinu." Jel' ti sad imalo jasnije da ovaj izbor nema veze s tim koji je automobil najbolji, nego sa čistim reklamiranjem.
Zulfiqar Naravno da nema veze cim su u izboru auta iz razlicitih klasa, ne mozes porediti Aventadora sa Polom (mada ce Movie reci da je Polo bolji). Postoji niz faktora koji uticu na izbor "auto godine": dizajn,komfort,sigurnost,ekonomicnost,drzanje, performanse,funkcionalnost,uticaj na prirodu,zadovljstvo vozaca i ono najbitnije cijena. A ako cemo pricati o reklamiranju vjerovatno si citao a ako nisi onda procitaj: http://www.vecernji.hr/automobili/lazirali-rezultate-izbora-za-omiljeni-automobil-916269.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Golfa II nema jer je oldtimer, ne brinite!
I pobjednik je PASSAT ...tj onaj tko je spreman da vise plati ...za mene osobno je i8 pojam od auta..
Samo nemoj francuza leševskih na listu joooooooooj
Pasat.
Nissan Qashqai gospodsko auto sa stilom.
Mogli ste postaviti i slike da ne moramo guglati.
Imaju razni kriteri ocjenjivanja od: od ekonomicnosti i potrosnje, dizajna i izgleda, funkcjonalnosti i prakticnosti, udobnosti i sigurnosti itd..........i na kraju zakljucimo da su Mercedes-Benz i BMW jedine kompanije koje postavljau standarde u proizvodnji automobila u svim segmentima u svjetskoj auto industriji, mozda ce mi malo zamjeriti ljubitelji Audija ali je realna cinjenica da je Audi samo luksuzni model u VW grupaciji
7 marki u vlasnistvu svaba. Angela dala guze za ovu stelu :(
Glamoč 26-27 juli, drag race, utrke ubrzanja na 402 metra. Obavezno dođite! Podržimo domaći auto-moto sport! http://www.najnovije.ba/vijesti/najnovije/promo-utrke-ubrzanja-na-402-metra/
BMW dominira
i8 ima da propadne kao i nekadašnja serija 8.
Nissan Qashqai moj lični favorit što se ponuđenih tiče :-)
Cim vidis francuska vozila na listi, znas da lista nema veze sa kvalitetom vozila.
Vozio sam Renaulta Megana 1,5 dci, 2004 god auto me ogulilo kao jarca te ERG-e ventil, te problemi sa elektronikom narucito sa AirBag-om i kotrolnom tablom, te Common rail pumpom fakticki auto me unazadilo, a u zadnje 3 godine vozam Mercedes C 220 cdi, 2001 god i razlika je nebo i zemlja u svim segmentima, Renaulta vise ne bi ni dusmanu preporucio :)
Sama cinjenica da kad pitas ove sa francuzima "kako auto slusa?", kaze "Super, ne kvare se"....sve govori o ocekivanjima od tog auta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Macan