Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ili zanemaris bosnjacku nedoumicu da nisi musko ako ne znas ove stvari, nego se fokusiras na vaznije stvari u zivotu, pa onda imas para i odvedes fino auto covjeku koji ovo sve radi profesionalno. Dobro tebi, dobro njemu.
MIjenjanje "gume" podrazumijeva da se skine sa felge i nova balansira na felgi, a ovo sto pisete je mijenjanje tocka. Kontam nisam nikada cuo da sam mozes gume promijeniti na felgama, mozda ima novi nacin da se to sam uradi...
@BrojacPiramida A da ne pricamo o "metlicama" brisaca... LOL.. Valjda se brisac mijenja kad se istrosi...
FJ