Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sto niste uvrstili onu sektašku skupinu volkswagen vozila i 1.9tdi mafiju hahaha,a tek pogotovo alfiste hahahaha
Nisam procitao tekst, jel odgovor politicari/lopovi?
jeste..
Novog BMW kupi taj sto ima para i voli luksuz, poslije ga proda tom egoisti i svi sretni.
jako glup clanak
Vozim c klasu w205 staru dvije godine. Nikad nisam posao koz crveno i uvijek pustam pjesake. Moze gosn stucnjak da me povuce za tuki. Cudi me da one koje voze alfe nije spomenuo.
Megane R.S. Trophy R 😘
A ja mislio da luxuzne automobile voze osobe koje imaju love da kupe iste te automobile
Moj otac je uvijek govorio Automobil iznosi novac iz kuce a kamion unosi novac u kucu. Danas imamo 20 kamiona i tri automobila u firmi. Porsche kojeg vozim registrovan je firmu.
"Riječ je o osobama koje sebe smatraju nadmoćnijima, pa to moraju pokazati i drugima" Nemam nista za dodati, sve receno.
Necu valjda sa golfom ici na poslovni sastanak.
Neces, naravno, al jednako si reprezentativan i sa Passatom, 508, Insigniom... a platit ces ih i do 50% manje od npr. A6 koji je u istoj klasi, zar ne? Ali za 50% vise novca ipak si nadmocniji? 😉
Iskompleksirani levati... Ford, Mazda, Renault, Toyota, Peugeot, Volvo, Opel... Ali radije ce polovnog Mercedesa nego nekog novog od nabrojanih :) A to sto je tehnologija kod nabrojanih mnogo vise naprednija jer je novo, ma ta ce ostali
naprednija kod tih ? razumijes se u auta ko mara u kriv k
Luxuzne automobile voze oni koji imaju pare da ih kupe . Svako bi vozio neko dobro auto da si moze priustiti.
Zaboravili Audi ccc
znači i kod njih mesari, pridošlice i ostali papani voze kao i u nas iste marke vozila
A spadam li u ovu kategoriju ako npr. vozim skupocjenog Renola od 150 hiljada i 300 konjica ?
koji je taj od 150 hiljada ?
Pa ukratko voze ih savjesni i nesvjesni
Ja bi vozio Golfa ali Zena htjela Porshe😂
A šta ako si jednostavno ljubitelj automobila, kvalitete, dizajna, inžinjeringa, ljudskih dostignuća i generalno vožnje kao životne aktivnosti?
Sto ovaj sigurno nije i samo zna da su Audi,BMW i Mercedes skupi i to je sve.
@sae540 da ima i toga ali dosta auta koji se nazivaju luksuznim su zapravo samo jako kvalitetna a time i skupa a onda time i gledana kao luksuzna. Recimo ako želiš pocinčanu ili aluminijsku karoseriju da ne truhne, ili pouzdane dijelove ili otporne materijale u interijeru ili sigurnost pri sudaru ili ugođaj i udobnost - a najčešće hoćemo sve to zajedno u jednom paketu... sve to znatno skuplje košta a onda i spada pod luksuz