Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nova generacija Mercedesovih svih modela je razvalila konkurenciju u potpunosti..;)
Konkurencija je stara vec pet godina, sacekaj novu seriju 5 i Audija 6.
Nema Mečka konkurencije drug vjeruj mi :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
fakat premoćno
E jest i grdan majko mila. Ovaj Svabo nikad nije znao auto da napravi! Sta je ba ovo digitalni "celer" a izgleda ko da ga je moj mali rodjak crtao u paintu, gledaj ovih gradienata HahAHAhah koji krkanluk. Plus sve neke digitala pa onda ti u sredini stave analogni sat. Neznju ni da li bi piskili ili bi kakili. EEeee Mercedes, vazda si bio auto za seljaka, vazda ces i ostati.
@ante k Postoje neke stvari koje auto cine autom. Elegancija, komfor, sigurnost, izgled, snaga, potrosnja i naravno na kraju najbitnije od svega kako su sve te stvari povezane i u kom omjeru. Proizvodnja auta je uvijek bila vrlo kompleksna industrija i samo oni koji su znali i imalo "osjecaja" za takve stvari su tu i dan danas kao vrhunac auto industrije. Svabski pristup "dizajniranja automobila sjekirom" i "mečki" (tj. motora od traktora u losoj limariji) nikad nije bio ni suptilan i profinjen.
niko ko svabo
Mercedes nije auto. Mercedes je druga dimenzija!
Isti Bakirov, samo još da heklanu krpicu stavi pored mjenjača
dobarrrrr :)
Auto je vrhunsko al iskreno moje misljenje je sa je unutrasnos ruzna... kao i na S klassi i da mi je glupo da je Mercedes napravio S klasu i sljepio je sa obje strane pa dobio E klasu i onda nju jos sljepio i dobio C klasu... glupo, mogli ste bar nesto promjenit
@ante k Vozio sam je ja mogu re i da me odusevila od kvaliteta materijala do nekih sitnica kojim se drugi brendovi ne mogu mjeriti. Jedino sto zamjeram je sto se ide ka digitali jebi ga meni draze vidjeti kazaljku i brojcanik da su napravljeni neki mi veci gust. Mislim da je idealna kombinacija ono pola pola kao sto je Audi uradio s A6 od 2011 pa na dalje info display u coloru al opet s obije strane kazaljke. Ali s klasa je svemirski brod za svako drugo auto :Di merc uopce.
Kapa do poda. Vrh
Ove slike nemaju veze sa modelom koji ce se proizvoditi u 90% slucajeva. Ovo je najskuplja verzija i kosta kao S klasa. Smanjite dozivljaj. Mercedes vec odavno od Mercedesa ima samo ime.
4fun Upravo tako...ovakva e klasa, sa ovom opremom...nije ispod 95000 €
jebo to , ja bi samo zvucnike kupovao , za godinu dana bi nosao gace na Stapu,
koje savrsenstvo dizajna!
Nije ovo za nase trziste, samo Ferrari.
mercedes se napokon vraca na svoje staze.. nakon kratkog i bespotrebnog izleta u svijet plastike.. nadam se da ce zadrzati ovu politiku interijera.. meni se svidja.. mozda neko drugi i nije mog misljenja, ali po meni, mercedes ponovo postaje mercedes.. :D i to mi je drago.. Ako Bog da, da i mi sebi mozemo priustiti ovu E-Klasu, pa makar bila 7 godina stara.. :D