Vjeran konceptu
6
Ovako će izgledati BMW X2
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bored
Da ispravim kliksove novinarcice, X2 se pocinje proizvoditi vec na jesen mada vec prototip se vozika ali omotan u carsafe, nije ovo izgled X2 ovo vise lici na X1 malo doradjenu!!
pa vjerovatno ce i takav biti X2 ne znam cemu im treba ovaj X2, kome je on konkurencija? mozda audi Q2?
Vozio sam x4 kao da su na sasiju golfa 2 stavili
Ovo je priepisan koncept od MAZDA CX-3 i CX-5... Pogledati: http://www.caradvice.com.au/509612/2017-mazda-cx-5-and-cx-3-sport-their-custom-style-in-tokyo/
Ne kazem da bmw nije strasno auto, ali bosnjo samo zna za bmw, merc, audi, kakva porsche neki dan lik vozi, dzabe im i audi, bmw, merc, kakav dizajn kakva zvijer.
Sta nas bosance ovo interesuje, vecina stanovnistva ne moze uzeti olupinu iz eu staru 10 god.
Vala sve isto, samo ih stancaju.
ako će ovako izgledati ja ću ga kupiti malom sinu jer baš izgleda kao igračka 😅😅😅😅😅