Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogao bi, ali neće jer klixtoris izmišlja
dobar je mercedes, samo da mu je fordov motor😃
kad je EvilWolf bio mali sanjao je da postane auto, umjesto toga je postao krele
Postali su gori od Audija, svi modeli isti nema razlike izmedju S , E i C klase. Evo ovaj E coupe identican kao C coupe.
@Requiem4aDream. Pa uviijek su svi modeli slicili,, to sto ste navikli na talijanske\francuske sklkopocije koje nemozes prepoznat predhosnika jbgsa
@provucikarticu @ante k http://www.mercedes-benz.co.uk/content/media_library/hq/hq_mpc_reference_site/passenger_cars_ng/new_cars/models/c-class/c205/startpage/08-2015/mercedes-benz-c-class-coupe-c205_start_1000x470_08-2015_jpg.object-Single-MEDIA.tmp/mercedes-benz-c-class-coupe_c205_start_1000x470_08-2015.jpg Razlika je minimalna, to jeste razlika je samo u slovima, evo slika uvjerite se. Auta jesu sexy nema sta, ali su identicna dizajnom malte ne..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)