Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZA LJUBOMORNOG:Konjino glupa pa i nakon 15 god od rata prosipaš ŠIBICARSKE fazone.Neko se od nečeg nakro, pa od tog 100 god.živi.GLUPSONU luzerski u Vitezu živi vrijedan i sposoban narod za razliku od Vas parazita i nehljeba!
nek je pošteno pa makar ga sipa ganjala
pa i nije tolika lopina čovjek je svoj biznis digao na noge nekoliko godina poslije rata, uvoz-izvoz odnosno maloprodaja dosta su tada bili unosni i stekao je dosta novca tako a tu je i svadbeni salon a naš narod hvala bogu voli da pravi velike svadbe i troši puno na to, unosno šta bi ;)
Ja sam iz Viteza i poznajem vlasnika ovog servisa ima para.Ma lopina žešća
ma moze u vitezu sve...uje su se nakrale u ratu