370 izlagača, 47 novih modela
0

Otvoren sajam automobila u Beogradu

SRNA
Ministar trgovine i usluga Srbije Slobodan Milosavljević otvorio je danas u Beogradu Sajam automobila "Delta Generali BG car show" i Međunarodni sajam motocikala i bicikala "Moto Fashion".

Milosavljević se zahvalio izlagačima koji su, kako je rekao, uprkos teškom vremenu uspjeli da najnovije svjetske modele automobila prikažu ne samo za tržište Srbije, već i za cijeli region gdje slični sajmovi nisu mogli da se održe.

Organizatori su najavili da će na sajmu automobila, na kome učestvuje 370 izlagača, premijerno biti predstavljeno 47 novih modela automobila među kojima su "Chevrolet Spark", "Kia Venga", "Citroen C5" i  "Audi A4". 

Predstavnici kompanije "Delta Generali osiguranje" rekli su da će se, uprkos otežanom poslovanju i smanjenom obimu prodaje, proizvođači, uvoznici i distributeri predstaviti punim kapacitetom i pokušati da u direktnom tržišnom nastupu realizuju konkretne poslovne aranžmane.

Za ljubitelje četvorotočkaša i dvotočkaša priređena su brojna iznenađenja i posebna scenografija sa nizom zabavnih i takmičarskih sadržaja.

Sajam traje do 14. marta, a radno vrijeme manifestacije je od od 10.00 do 20.00 sati.