auto
19

Otvoren najveći Citroën prodajni salon u BiH

Klix.ba
(Foto: E. Zubović/Klix.ba)
Kompanija PSC MOBI d.o.o. vođena uspjehom koji iz godine u godinu niže sa markom Suzuki u Bosni i Hercegovini, proširila je svoje poslovanje na zastupanjem jedne od najpoznatijih marki u Evropi. Tako je zvaničnom ceremonijom jučer u Sarajevu otvoren novi prodajno-servisni centar Citroëna.

Adresa novog i najvećeg Citroën prodajnog salona u Bosni i Hercegovini je Ive Andrića broj 13, u opštini Novi Grad u Sarajevu, i to u sastavu objekta gdje je smješten tržni centar Bingo, kao i ovlašteni distributer Chevrolet i Opel vozila Berlijeta d.o.o, te prodajno servisni centar Suzuki automobila kompanije AC MOBI.

Moderno opremljen po Citroënovim standardima prodajno-izložbeni salon vozila i dodatne opreme veličine od preko 700 m2 svrstava Citroën PSC MOBI među najatraktivnije, a sigurno i najveće izložbene prostore u Bosni i Hercegovini. Najsavremeniji alati za servis, servisni centar koji može primiti i do 20 automobila istovremeno, uz primamljive akcijske cijene za nove automobile, atraktivne i primamljive servisne akcije, i najvažnije od svega uvijek preko 30 automobila u izložbenom prostoru ističu se kao najvažniji argumenti kojima PSC MOBI želi privući kupce Citroëna u BiH.

Kompanija PSC MOBI i njeni uposlenici su se već pokazali kao povjerljivi saradnici u prodaji i održavanju vozila iz Suzuki proizvodnog programa, te s Citroënom imaju još veće ambicije. Tako su u PSC MOBI sebi kao cilj postavili da do kraja ove godine prodaju od 80 do 100 Citroën automobila, gdje će okosnicu prodaje svakako činiti Citroën C4. Jedan od načina kojima žele privući kupce iz PSC MOBI ističu akciju koja će trajati tri mjeseca od otvaranja prodajnog salona, a kupcima pokriva troškove registracije za njihov novi Citroën, po principu "ključ u ruke".