Banja Luka
0

Otvaranje najvećeg Peugeot Blue Boxa u BiH

Sarajevo-x.com
14. maja u Banjaluci Verano Motors Banja Luka će upriličiti svečano otvaranje najvećeg Peugeot Blue Boxa u Bosni i Hercegovini.

Blue Box je koncept prodajno-servisnih objekata koje Peugeot koristi na globalnom nivou a podrazumijeva unificirane, stilski uređene objekte namijenjene kupcima i automobilima.

Peugeot Blue Box je zamišljen tako da maksimizira utisak prostora, posjetiocima olakša kretanje i posjetu učine ugodnom i dobrodošlom. Osim prilagođenosti predstavljanju ponude Peugeot proizvoda i usluga, dizajniranjem Blue Boxa mnogo se vodilo računa o posjetiocima, njihovim kretnjama, ugođaju i zahtjevima. Dizajn objekta je minimalistički i stilski. Smještena u plavi aluminijum, vozila izgledaju veoma privlačno.

Svaki posjetlac Blue Boxa biće uslužen visoko profesionalnom uslugom od strane ljubaznog osoblja koji će im stajati na raspolaganju za pomoć pri kretanju unutar objekta, dok jednostavni putokazi kroz prostor doprinose dostupnošću svih oblika ponude i usluge Peugeota. Koncept prodajno-servisnih objekata Blue Box, Peugeot je uveo 2001. godine i danas ga primjenjuje u više od 50 zemalja svijeta.

Blue Box koji će biti otvoren u Banjaluci je istovremeno i najveći u Bosni i Hercegovini.