Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je ovo naspram naseg golfa 2
Ko mu je radio stolariju?
Haha
uzasnog li interijera.... pa mogli su vise nesto malo ljepse izmisliti.. mozda je ovo bio fazon u 80-90 ali brate sada, kada nam je sve moguce dostupno, i da imam novac, samo zbog interijera bih se odlucio za nesto drugo... vanjski izgled, pogotovo ovaj rub od drveta i poklopac za krov izgleda lijepo... poput jahte..
Ama previse drveta za moj ukus ali eto mozda se nekome svidja...
i po mom je previse ... odmah sam pomislio kao da je jahta
fin
ovo cudo uopste ne lici na auto . lici na jahtu ili na neki luksuzni stan . napravljeno za snobove , skorojevice , lopove , bandite , bezdusnike kojima je bog dao naftu i umjesto da ulazu u skole i tvorinice i bolnice oni kupuju ovaj kic , koji ne znaju ni da upale ni da voze . nego treba da im dodje neki azilant koji ce vozikati te mediokritete . tuga , fujjjjjj ps u najjacim zemljama svijeta kao sto su japan , norvreska , njemacka , svedska , svicarska ...niko ne vozi ovo . to je ispod ljudskog nivova i isod covjeka koji drzi do sebe . onaj ko je milione zaradio na posten nacin u pobrojanim zemljama vozi biciklo , motor , nekog BMW . ali ovo ...............to englezi parve za kraljicu i arapsku stoku kojima je lova udarila u glavu . kulturan covjek to ne vozi .
ili barem kad se kulturan čovjek vozi u Rolls Royce-u, nije ovako uočljiv i nakićen... Jednostavna siva ili crna boja, sedan, vozač ga vozi dok on sjedi na zadnjem sjedištu iza zatamnjenog stakla gdje ima udobnost i privatnost za koju je zaradio, i nije na tablicu stavio svoje ima da svi znaju čije je auto. A ovako šljašteći kabrio Rolls Royce je samo za papka koji samo što ne vrišti VIDITE ME SVI ŠTA IMAM BOGAT SAM BOGAT SAM BOGAT SAM BOGAT SAM BOGAT SAM A VI NISTE.
Haman pa je više otišlo drveta neg' metala u njegovu izradu.
Asocira me na jahtu
...hm...dubai, pa indija? ...biće sam ja pobrkao geografiju :)