Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj sredio auto k\'o da je iz Bucha potoka...
unistio auto seljacina jedan,mora da je \"cigan\"cim voli zlato....
ovo vam dodje ono \"Vidite mene\" a nebi bilo lose da napravi jedan krug u Bosni nek izabere dio koji hoce :)
kič i šund!!!!
Ovo je zagrebacki Auto-klub objavio jos prije par godina, uz intervju sa vlasnikom koji je jos tad govorio da je auto na prodaju ako za njega dobije dobru ponudu. Ova kosooka na slikama mu je zena. Jos jedna \"vijest\" na ovom portalu koja to u stvari nije.
Nisu rekli da je coban, pardon gospodin Ueli Anliker ustvari porijeklom s Ozrena i da je njegov caca gore imao pozlacena zaprezna kola kojima je prevozio gradju i balegu. Mali Uli je sjedio u balegi, i mastao kako ce jednog dana nadmasiti dostignuce svog oca te je tako pocela prica o uspjehu, posao, brak sa tajlandskim tranvestitom i sada cobansko papansko imbecilsko dostignuce u vidu upropastavnja ovakvog stroja... tuzno...
http://www.youtube.com/watch?v=488Z-jguUUM&feature=player_embedded
ovdje mozete vidjeti vlasnika, hostesa mu je supruga btw, nije rekao koliko je ona kostala...
dvanaest deset,marinko ima li zime tilulilu
u medzuvremenu u africi .........
Moze li zamjena za auto sa moga profila i doplata, moja naravno?
nedaj ga ispod 8,2 mil. nikome!!! svi smo uz tebe :)
Kupice to Zjaloglu i Komso
999 KS i samo 338km/h.
nisam se tako dobro nasmijao od davnih vremena ahahahaaha iz bucha potoka hahahaha
Ja vam garantujem kad bude vidio Tablu s natpisom dobrodosli u kanton Sarajevo i od te tacke do table Dobrodosli u Sarajevo od auta ce samo ostati onaj coek koji ga je vozio a i on ce bit go to bi nasi eksperti i u toku voznje nevidljivo pokrali.
Ja bi prije volio malo se poigrati sa onom hostesom nego imati ovo cudo. Koji ce mi ovo racku kad ga nesmijem nigdje ostaviti ni da kupim zvake jbt.