Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce hrdjavci da navale s komentarima, a vise provode vremena u servisu nego u voznji
Ovaj brak je stvorio drugu najjacu automobilnu silu u Europi poslje vw... I vjerujem da ce izvuci opela iz krize, primjeti se da je opel podosta poradio vec na dizajnu a motori si vec i onako poznato dobri.... S tim da znamo da PSA grupa ili ti ga Peugeot dozivljava renesansu u zadnje vrijeme
opel nije mogao napraviti dizel motor dok nije kupio jtd od talijana, tako da pored dobrog dizajna za motore nisu bas zasluni. svakako zelim da ova extra auta se razvijaju i budu konkurentni.
Gluplji komentar nisam procitao otkad komentari postoje.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sta je brze od opela? ...........hrdja
Sad ce glupavi Bošnjo iz svog ohrndanog golfaca s debilnim komentarima o francuskim autima....
E jes našo ko da opel spašava.
Sve rage na jednom mjestu
Sta vozis ti osim IMT-a ?
@alen1983 Posalji nam link saobracajne da vidimo sta ti vozis
PRIKAŽI ODGOVORE (3)