Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U svakom slučaju je bolje da se trkaju na pisti nego od semafora do semafora! Momci ulažu mnogo truda i para te ih treba podržati dok god to rade na zatvorenoj i sigurnoj stazi! Naravno, ovo i nije sport za one koji do mora ne prelaze 50-60 km/h i iza sebe vežu kilometarske kolone misleći da je (pre)spora vožnja i sigurna vožnja!
Ajmo sad ovi i oni papci sto glume trkace po sarajevskim cestama svalu noc da ih vidim na pravim trkama. Da vidim koliko su im masine jake koliko oni imaju damu i koliko su brzi.....a pustite ulice sarajevske da na miru zive svoj zivot a ovdje se trkajte kukavice!!!
ne znaju oni ni doc do mostara a kamo li nesto vise
Golf 4 izvlači 650 konja, a Ferari 670. U golfa dvolitarski motor, a u ferarija 5,9. Ko je ovdje laik? Sve se može provjeriti na net-u
gudra sponze i... 47 stepeni... i naravno ulaz 5 km
Ja bih na ovoj zutoj zigu testirao svoje sposobnosti pilota dok se vi trdrkate
Bio nekoliko puta, malo mozga, puno krntija, puno droge, puno usijanih glava koji naprave udese prije nego sto dodu do glavne trake, dugogodisnje iskustvo ali neka se nesto desava
Koliki kloc moras biti da ubijes 20 milja eura u golfa 4?!!?!?!?
Ti "klocevi" imaju druga auta, ovo je auto za trku i nije za cestovnu voznju, doveze na prikolici i odveze na prikolici
@Afi Konan Vrijedni momci koji su uložili "crno ispod nokata", mnogo vremena i zavidno poznavanje mehanike u svoje limene ljubimce. Druženje, koja pivica i (možda) koji "dim" nisu nikome naškodili! Naprotiv! Jedini protivnik im je vrijeme: treba biti što brži a ne pokisnuti da bi fešta bila potpuna. I svi se druže, bez obzira na nac. pripadnost, i pomažu jedan drugom.
golf 4 hahahahah
650KS tuning u garaži, kućna radinost
@nirvana1 Mala maca za mog mustanga
U rangu cevljanovicke koride!
besposlicari