Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitke pobjednicima a naročito posadi Beširević-Gaćo kojima sam i pomogao "sitnicom" od remena da dođu do cilja kad im je pukao pa su se poslužili ženskom čarapom! Zato su vjerovatno neki takmičari imali ženske suvozače? Inače bi ih posavjetovao prijateljski da malo porade na skidanju tjelesne težine jer bi bili još brži...Nadajmo se ubuduće malo većem broju takmičara, barem pola od onoga koliko ih je vozilo taj reli prije 45 godina!
@sandor1 vi ste jedan veliki gospodin, svjedocio sam danas tom vasem potezu. Svaka vam cast.
@KANJO Hvala, ipak danas čujem da im taj moj remen nije "riješio problem" ali je postojala dobra volja, riješili su ipak nekako problem, lijepo se vozili, završili i napravili rezultat...
Prvo ide opismenjavanje pa onda pisanje komentara po klix-u
VOZILI SMO RELI PO TREBEVIČU' UŽIVALI UJELU I PIČU. TADJE DOŠO JOZO GUSLAR STARI' OD HALABUKA POREMETEŠE STVARI. U SARAJVU LIEPO NAMJE BILO' I JELOSE I PILO. ALMI IPAK VOZILISE NISMO' JERBO MI DOSARAJVA DOPLOVISMO.