Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e to ti se buraz zove predanost! genijalno!!!
A da ga vide cigani..... xD
Alaj će ovo da izrđaa pa pravac ciganima u staro železo!!
čuj replika je \"težka\"
vjerovatno ova umjetnost tih triju muskarca,ako se procjenjuje po umjetnosti,onda vrijedi i milione a ne nekoliko hiljada
Halo cyber strucnjak, ovo jeste SLR...izvorni iz 50-ih godina...ali ti to i ne mozes znati jer ti znanje svakako doseze unazad 3 minute tj onoga sto si procitao na wikipediji...
Bolje da su napravili kakvu fabriku da narod ima gdje raditi, klanjati se moze i u svojoj kuci, ne treba raditi replike mercedesa po svakom cosku. Uostalom, ovaj mercedes majorizira Hrvate.
Eh što ti je mercedes,i kad je od hrpe željeza skuckan,opet mi cijenovno nedostupan :D
ovo je sls, slr je meklaren, strasna portal
Dobro bi bilo kad bi napravili metalnu repliku Tihića..Samo što bi im trebalo dosta više od 10.000 komada zbog ušiju.. A tek Dodo :OOOO Bilo kako bilo, svaka čast za ovo..