Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@pff, Znaš kako kažu, savršenstvo ne treba mijenjati. Slažem se da je novi Q5 tek koji milimetar ispred predhodnika, ako se stari model čak i može nazvati predhodnikom (za mene je ovo samo facelift), ali dokle god neki produkt pokazuje uspjeh na tržištu, nema razloga previše kalkulisati sa novitetima. Međutim, svakako da će pravi novitet morati doći prije ili kasnije, jer tržište automobila je prilično strogo - ako ti facelift i progleda kroz prste prvi put, već drugi put neće, ako ne bude konkretnih pomaka kako unutra, tako i u vanjštini. Smatram da je Audi svjestan toga, i da ćemo za koju godinu vidjeti pravi \"next generation\" kako Q5-ice, tako A4-ke i ostalih modela koji novim inačicama nisu napravili nikakva konkretna odstupanja od predhonih verzija.
stari jeftiniji 30% a isti samo u ovog drugacije diode na farovima a majko moja audi je zakovo izgleda... pa daj bolan sta novo stice te lada
Jedina mana ovog ljepotana je cijena.
Aaa ko bi rekao da je ovo Audi!!!
Možel zamjena za passata dvojku? Plus blindirana vrata, ko nova ?
nisam imao para ni za onaj prije njega pa mi je svejedno...
Divan