Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kupit ce ga Covic pa makar
Svaka cast
Ova WV Audi grupacija nije normalna. pa evo 20 godina dizajniraju Šporete, ima li malo maste, razigranosti, slobodnog dizajna, sve ko cigla, iz modela u model ko jaje jajetu...pa fkt. Mogli bi od Istocnjaka malo prepisati, pojest ce ih Japanci i Korejci...
Upali svog golfa dvicu i zadimi hahahaha
@4fun, posto ocito nisi upoznat, treba te posjetiti da je VW najveci proozvodjax automobila u svijetu, preko 12 mil vozila prosle godine. U tih 12 mil ne racunamo VW-Group brendove, Audi, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Porsche, SEAT, Škoda??? Cuj šporeti, eto Honda i Subaru i sl hajfiši ce im nastetiti pogotovonovome Audiju:)? Prociraj nesto jadan ne bio prije nego sta napises??
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
moj ti naudi
Ubio se, da spustim prozore i pušćam janu
@Antimarimahunas I ti kupi sekundarno, pa zalijepi te svoje kineske patike