Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilesi ima tutu na sjedistima ako te proćera od straha 🤣🤣🤣🤣😁😁
Iskompleksirani hlupi beduini željni dokazivanja a nesvjesni da ovakvim postupcima izazivaju gađenje i prezir kao i podsmjehe onih što im čupaju novac
@500gMijenjanjaDNA hoces da kazes valjda da si ti iskompleksirani glupan kojem je krivo zato sto neko ima a neko nema? Zasto? Zasto ne mozes samo uzivati u ljepoti ovog auta?
@500gMijenjanjaDNA on je svojom kupnjom podrzao rad barem desetina radnika...da niiko ne kupuje sta bi oni radili??
Nece svabo napravit
@Schumaher pa ne moze bolje od ovoga, AMG masina, Talijanski dizajn
Jedna od najljepsih talijanskih makina. Jeste skupo, ali se ne slazem sa gospodinom koji je rekao da svaka stvar ima svoju budalu. Ovo auto ce za 10 godina biti duplo skuplji. Najnoviji model horacia je zonda barchetta, jedna je prodana za 17,5m$ pravi jos dvije, kao vec narucena auta. I btw, zao mi je ali ovo auto sa slike nije prodano na aukciji, gledao sam je uzivo, prodana je zonda aether, full carbon body, crno crvena.
Svaka stvar ima svoju budalu