Novosti iz Volkswagena
0

VW Passat CC dostupan i u R-Line izvedbi

FENA
Sportski paket opreme R-line od sada je dostupan i za automobil Volkswagen Passat CC. VW Passat CC je osmi model automobila koji pruža mogućnost kupnje sa sportskim R-line paketom opreme. Prije Passata CC tu mogućnost su već imali modeli Golf, Scirocco, Touran, Tiguan, Passat, Passat Variant i Touareg.

R-line paket opreme donosi dosta promjena na optici karoserije. Tu su specijalni R-line laki naplatci od 17 cola sa gumama dimenzije 235 koje ovom četverovratnom kupeu daju dodatnu sportsku notu. Kao opcija, uz doplatu, nude se i 18 colski laki naplatci koji dodatno povećavaju agresivan izgled automobila.

Cijela karoserija i aerodinamični dodaci karoserije obojeni su u istu boju. Interijer je u istom dizajnerskom stilu unaprijeđen. Obloge vrata imaju puno detalja izrađenih iz aluminija, a tu je i sportski trokraki upravljač sa multifunkcionalnim prekidačima, koji dolazi u R-line paketu serijski. Serijske su i maglenke, kao i sustav pomoći pri parkiranju. R-line paket opreme može se kombinirati sa svim raspoloživim verzijama motorizacije VW Passata CC.

Cijena doplate za verziju sa R-line paketom kod VW Passata CC je oko 2200 eura na verziji sa 2,0 TDI motorom od 140 KS u kombinaciji s ručnim mjenjačem.