Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svašta se naziva redizajnom...
Instrument tabla i prednji dio liče na Golfa 7 generacije. Ovi dizajneri očigledno nemaju mašte,ispiracije i šta već, pa da to urade valjano nego sve copy/paste.
Pa polo je uvijek bio pokvarena slika golfa, ali mnooogo pokvarena
Ma uhvatili fursata i samo jedan te isti dizajn furaju,malo kozmetičkih promjena i odmah novo auto. Dok je ovaca biće i vune. Da ne bude zabune,nisam protiv VW :)
Najljepsi auto u klasi malih vozila. Ko tvrdi drugacije mozemo se odmah pobiti. Ja vozim onu prethodnu generaciju ali facelift isto nije "okac". Trosi ko upaljac, servis ko ubajci isto Golf II, a i cijenu drzi ekstra, bar ovaj moj 1.4l TDI. Ovo u clanku je facelift. Na novoj modularnoj matrici dolazi tek za koju godinu. Nece ga svake godine mijenjati. Uglavnom vi hateri o.d.j.e.b.a.u.s s teme, idite citajte sta o KIA-i ili Fiatu ili kakvom francuzu.
Lijep je to autic, al je cijena masna ko da je limuzetina
i opet na volkswagen....
prelijep
I pored sve dobre volje, ja ne vidim neku razliku...
Ne mogu :-(
ni ja:'(
uh.....
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Zar ovo nije novi Polo 8? Mislim trebalo bi, isto su napravili i sa Golfom.
redizajnirana verzija će biti i skuplja za nekih 45000 eura.