Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je kao novi A3 sedan ...nemaju više ideja, sve ide na isti kalup, pa ne znaš da li je škoda ili audi ili vw ..jbg dajte malo duše vozilima.
malo mi baca na octaviu novu.
Stvarno liči na moju '84. Jettu. Jedino što moja nema servo... ni airbag... ni klimu... ni ESP... ni podizače... Je*i ga, Jetta je Jetta :D
Ne bi se ja slozio s vama u vezi americkog trzista.. Ova jetta je $30 hiljada plus, to je 50 hiljada KM. Americko trziste ima ogranicene modele za uvoz, npr iz VW linije nema scirocca nema jacih modela dizela od 170 konja samo oni od 140. Nema audija RS modela ko u evropi. Nema passta karavana. To je samo iz Vw linije druge i da ne nabrajam. A ova jetta ima plasticni interijer kompletan. Nema mehkih povrsina. Motor ima problema sa kvalitetom goriva i ulja koje je jako losije nego u evropi. Gorivo sa najvise oktana u americi je 92. Nije to tako zlatno na americkom trzisu ko sto mislite
Ma i bivsi YUGO je imao preko 200 prepravki za Americko trziste i isao za 1/3 cjene koja se prodavala na domacem trzistu ($2000 )
Zadojena i učmala Evropa na svom terenu ubire harač od svega i svačega, dok se američkoj populaciji dodvorava širokom ponudom i prihvatljivim cijenama. To je vazda tako bilo, a sada još gore.