Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ford da mnogo više auta za isto para u istom segmentu.
Prosjecna zatucana balkanska seljacina masta o Passatu, stedi za Passata, mozda i kupi Passata i onda izadje novi Passat pa je pomenuta balkanska seljacina opet na pocetku.
evo da pojasnim detalje. vozim pasata (ova aktuelan serija). prvo slažem se da su vw vozila precjenjena. drugo. kupiš recimo mazdu 6 koja je ljepša,udobnija i kvalitetnija. platiš je 55 hiljada kao i pasata. za 5 godina prodaješ pasata za 35 hiljada, a za mazdu ne možeš naći kupca iako je prodaješ za 25-27 hiljada. da li ti je jasno zašto se kupuje vw. zato što u bosni nemaš dovoljan broj kupaca drugih brendova pa si prinuđen jer ti se ne gubi 10 hiljada onako
VW su smece od auta, ne mogu ni prismrditi Mercedesu, BMW-u, pa ni Audiu.
@Jeltokojeto Joj sto bosnje pucaju minuse, ne daju na golfa dvicu, hahahaha. Bolan ajvani, znam o cemu pricam, nije to taj kvalitet od prije 20-30 godina, auta istog ranga gorenavedenih kompanija su neuporedivo bolja. Uostalom, imate google, pa uporedjujte performanse.
Uporedjujes totalno razlicite klase auta.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)