Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj golfic je vise za omladinu,
Meni izgleda kao za penzice, ono imaju osjecaj da su se vratili u proslost kad sjednu u njega, naravno sa nesto malo nove elektronike koju oni i onako ne razumiju i ne diraju.
Sta su sad promijenili, svijece?
Fazon sto je golf toliko godina glavno auto u svojoj klasi i jeste upravo sto ostaje prepoznatljiv kao golf ali ipak inovativan da zadovolji sve moderne potrebe.
Gdje ostaje glavno auto u svojoj klasi u Sarajevu i u Njemackoj?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja bi prije konjska kola vozio nego golf-a. Tacno ne bi mogao slusati onaj glupi zvuk motora koji golf proizvodi, za povratiti tacno.
Po tvojoj prici nisi ti nikad u golf ni usao osim mozda u s paketa..
Pa da nisam nikad usao, sigurno ne bi ovo nikad pisao.
golf ko golf, za nase dzepove najbolje auto...
vala ti i ta ima mjesta...
kako za ciji dzep 33 hiljade eurica :P
PRIKAŽI ODGOVORE (2)