Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra je :)
Lada Njiva
Katastrofalno auto po pitanju kvalitete, nakon par mjeseci sve počne otpadati, klepetati, kugla sa mjenjača ostane u ruci, sve u svemu, katastrofa. Miris (ili smrad) benzina je sveprisutan,. Činjenica je da se s njom može daleko dogurati na terenu i po snjegu, ali brate, katastrofa od auta.
Niva nije auto, to je radna mašina, i porediti je sa G klaasom od 50.000eur i više i u najmanju ruku glupo.
Kuru..jel se fkt tako kaze?
ma pricajte sta hocete, ovaj autic je vrh... moj prijatelj je imao stariju verziju lade koja nije znala za brdo... divljali smo s njom na raznim terenima i ko voli blato ovo je savrsena stvar.. jest da magistralom razvije 90 a ne cujes svoje misli kolko bruji
Istina da Niva ima svoje čari, ali podrediti njene sposobnosti sa drugim istinskim terencima je glupost...uzmi Mercedesovu G klasu, Land Rover, Suzuki, Toyota, Jeep, pa ćeš vidjeti da bez problema idu gdje i Niva...samo što u njima ne smrdi benzin i ne klepece, ne puše i ne otpada sve sa svih strana. Niva troši malo manje od T 34 od 800 konja.
Lada dobila jos jednu kuru, ah!
dostigli su nivo konkurencije početkom osamdesetih godina