Novitet iz SEAT-a
5
Uskoro stiže novi Toledo
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.facebook.com/SeatBiH http://www.facebook.com/SeatBiH http://www.facebook.com/SeatBiH http://www.facebook.com/SeatBiH http://www.facebook.com/SeatBiH http://www.facebook.com/SeatBiH http://www.facebook.com/SeatBiH http://www.facebook.com/SeatBiH http://www.facebook.com/SeatBiH http://www.facebook.com/SeatBiH
Svaka cast, jako lijep model. Mislim da ce se dobro prodavati na trzistu istocne Europe. Seat je super marka, ima sportski duh, izvrstan dizajn i njemačku tehnologiju. Problem je sto nase trziste sve ove stvari odbacuje zbog cijene. Prva i osnovna stvar koju ljudi kod nas gledaju je cijena, pa sve ostalo, zato i jeste pola auta Skoda i Dacia. Po meni je Seat najbolji kompromis izmedju cijene i kvalitete proizvoda, u odnosu na Skodu, VW i Audi.
@Jale Da, prvenstveno sam mislio na centralnu konzolu i tu užasnu sivu plastiku. Volan i instrumenti mogu proći. @Sinan Izgleda vrlo dobro, mada je putanje kako će izgledati sa slabijom opremom, bez tog velikog displaya i dvobojnog interijera. Jedino preostaje da čekamo i vidimo. Iskreno se nadam da će se popraviti, jer što se mene tiče, Seat-u samo to fali. Džaba vanjština ako se ne osjećaš kako treba kad sjedneš u auto.
Evo slike unutrašnjosti ovog Toleda, bice dobar http://img2.netcarshow.com/Seat-Toledo_Concept_2012_800x600_wallpaper_07.jpg
@Ismet - Leonu ne valja ona izoblicena centralna konzola sa onom tvrdom sivom plastikom i prevazidjenim komandama klime, ali npr. volan i instrumenti su odlicno uradjeni.
Brate, nek porade na unutrašnjosti. U svakom njihovom autu izgleda ko da su 90-te. Leon, kad ga vidiš spolja, izgleda k\'o zmaj, al kad zaviriš unutra izgleda k\'o da je Lada.
Seat je odlična firma i brand al politikom VW-a su limitirani. Pa ako se uzme u obzir da je Leon Cupra 45.000 KM sa 265 KS a Golf GTI najmanje 10.000 KM skuplji sa 210 KS, sve je jasno. S tim da Seat-a drže na nekom dosta manje luksuznom nivou nego VW-a da ne bi ugrozio prodaju Pola, Golfa itd. Toledo prošli je bio promašaj, ovaj mi izgleda jako dobro. Očekujem cijenu oko 15.000 eura i sigurno će se i kod nas dobro prodavat.
copy passat paste ovo njesra
Ovaj Seat nikad nije znao praviti auta ako treba,los dizajn,los motor,sve lose...
Nisu SEAT-i losi. Pogotovo sa TDI motorima. Bolje im pasu nego pasatima i golfovima...
Imam Leona (2004) i prezadovoljan sam. Kokpit je copy-paste od Audi A3 a motor copy-paste od VW. Odlično auto. Snaga. Design. Potrošnja. Sve je super.
Hvala qrcu vise, bilo je krajnje vrijeme. SEAT je vec godinama na dva i po modela (Ibiza, Leon, Exeo) od kojih se samo Ibiza koliko-toliko prodaje. Jedina marka pod okriljem VW-a koja lose posluje. Mada raja npr. Leona neopravdano zaobilazi, to je mozda i najpotcjenjeniji kompakt u klasi iako realno niko nema nikakvu ozbiljniju zamjerku na njega. Nov je kod nas sa commom rail dizelom od 105 KS i sasvim solidnom opremom nekih 28k maraka, ako se ne varam.