Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
alo wagen pacenici ukucajte na youtube lancia stratos pa onda komentarisite. treba nekad imati i malo respekta
Ford StreetKa na aparatima
Lancia smece pravo
ima li dragi automobilski novinari Klixa i jedno auto za prosjecne normalne ljude da dolazi na sajam, osim ovih super-cars i gay-cars koje vi predstavljate... Da li ce mozda doci novi Opel Astra, Peugeot 308 i slicno???
Ko nije gledao originalni Stratos na reliju, taj ne zna šta je uživancija.
Mislim da FCA griješi što su odustali od ovakvog istorijskog brenda kao što je Lancia. Za mene lancia je glamur, auto brend sa šarmom i dozom luksuza. Jednostavno kao neki modni detalj. Kroz lanciu se tačno može namirisati glamur Italije. Valjda će je dić iz mrtvih
Kome je ovo ružno nek se pogleda u ogledalo...
Legendarna ljepotica, nadam se da ce pomoci da se Lancia vrati na stare staze. Platforma F430 mora biti pun pogodak
Odlican za zabit se u masu?
Nije neki izgled.Nisam ljubimac starinskog
Meni je rizna ova Lancia iskreno
@Slucajno rizna?Haha.Ruzna
Retro auto
Ne moras ga kljucat'
kakve veze ima ženeva u naslovu sa textom!! ? Nikakve