Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vec him radnici strajkuju i hoce povisicu plate jer rade za mizeriju a kao neko luksuzno i skupo auto toliko o amerima!!
Ovi auti nisu pozeljni u BiH barem sto se tice vlade, nisu jos rijesili kako njima natovariti akcize.
Ako ja ukradem Teslu S 100, jel ga ja mogu prekucati na recimo Edison S101? :D
Svako svog konja hvali. Prema Njemcima, "najbolja" ekoloska dizel vozila su vozila VW-a. Uglavnom, od ovog Tesla magarca se pravi iPhone transporta. Ono dobijes kompletno sranje lijepo zapakovano i to platis papreno.
Inace to 537 km uz koju brzinu, 70km/h?
Jesi li ti svjestan kakve ti gluposti pricas ? Znas li ti na cemu se bazira Tesla auto i zassto je ustvari cijena takva kakva jest? Jesi li ti svjestan da je ovo auto revolucionarno otkrice u saobracaju? Cuj dobijes zapakovano sranje..
ubrzanje od 0-100 km/h je manje od 2.3 sekunde najbrze serijsko auto na svijetu a vjerovatno i najbrze auto ikada.
to je s p100d ne s 100d proguglaj pa onda pisi...
@test_test da upravu si.....model p100d ima domet od 506 km i ubrzanje od 0-100 za 2.3 sekunde. ja volim teslu pravo pa sam se zaletio da ispravim klix "novinare" odnosno prevodioce clanaka.
Ovi ovdje pojedini u zivotu samo u golfu sjede i misle nema nista bolje od golfa... Kruci golf nego zaprezno vozilo...
DIZEL JE ZA ORANJE,PLIN ZA KUHANJE,BENZIN ZA VOZANJE, A STRUJA ZA ..... PA JBG OSTADE GLEDANJE