Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ISKRENO, prednja maska (ovaj gril) katastrofa, dakle katastrofa, zadnje štopke kao na onom malom B klasi nešto tako, znači ne stoje ove štopke ovako gabaritnoj mašini, mislim da su trebale biti malo više ozbiljnije i "opakije" a ne kao neke suze i slično i ono što mi se posebno ne sviđa jeste zaobljenost table oko displaya i to ,.. prosto glupo i neukusno! dakle te 3 stvari NE! I zbog toga ja nebih kupio ovo sve i da imam novca! ostalo je ok
Nece ga sigurno u Bosni predstavljat
Očit primjer kako se istočnjački ukus za luksuz razlikuje od našeg.
Clanak o Mercedes-Maybach, a meni se na reklami ispod teksta pojavi golf 3-ca, kaze “obnovite svoj vozni park”? Kako to klix-e?
12L trosi, my ass
ovaj zadnji kraj kao da je namijenjen za firmu pokop
Ruzniji luksuzni SUV nisam odavno vidio. Odvratno
@JahacMagle2019 al se zato se u njemu kara skoro pa svaka