Najnapredniji dosad
285
U Barceloni predstavljen novi Audi A8
Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce Bake naruciti sebi jednog ovakvog
@marketing22 kako vam se da svaki dan o pisati...
Zadnji kraj sa spojenim svjetlima nekako previse americki.
seri seri
@boshniak kao i bugati, macan
auta poput BMW 7 , A8. S klase, ne mogu biti losa il ti bolja jedna od drugih da to neko ocjenjuje...sva 3 su odlicna i nude gotovo sve sto ti treba...auto koje kosta 100 000 evra ne moze biti lose nikako, razlika je samo u ukusu , ko sta voli..koji god da izabere nece pogrijesiti..
@ante k Sta to novo ne nudi BMW i Audi od prethodnih modela.. pogotovo BMW koji je okrenuo naopacke ovaj novi model za razliku od prethodnika...ovaj je futuristicki skroz..MB isto tako za razliku od prethodne, a i Audi se razlikuje mnogo od prosle serije..mozda mu nije ime toliko jako koliko imaju MB i BMW ali definitvno da ne zaostaje za njima... sve tri klase su prica za sebe..MB je uvijek eleganciju ganjao, BMW uvijek ostar sportski izgled, Audi tu koketira sa svim po malo..ali ok
Zadnji kraj malo kopija Bmw 7
Kolika je doplata na Golfa dvicu?
jao ružnih svjetala,ovo je kadilak furo prije 20 godina
Nisam ljubitelj, ali je mašina i po.
bakireeee kupi meeee
A gdje nađošte ovaj volan....
bezveze mi ovo sa ovim zadnjim svjetlom izgleda ko oni kamioni djidjanski
Dali su si truda dizajneri, inženjeri...,pa su za dlaku uspjeli :) Jos malo pa ce napraviti skroz novi Audi A8...Do tad gledamo malo bolje osvjezene modele...
tipicno Audi, ruzan...
Nikad bolja ponuda u visokoj premium klasi. A8, serija 7 i S klasa. Nema greske sta god da se izabere al mene je osvojio Audi..
Radije bih jedan volvo xc60, al nema para.more bit bidne, al sad nema.
Kod nas bi mu kompjuter riknuo od silnog skeniranja ceste.
Evo ga načelničeeeeee
Evo ga načelničeeeeeee