Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prosla je bila ruzna ova je zvijer
Super, izgleda da je neko u Toyoti konacno malo dosao pameti. Svako, ama bas svako im auto u zadnjih 15-ak godina ima nesto sto bi samo pjan dizajner uradio. Ovdje u Australiji izasla je nova Camry, i po prvi put izgleda odlicno, i unutra a i vani. Ovaj RAV4 je pun pogodak.
sve više liči na čundaji
da je veći od starog jeste. da je kvalitetan u to nema sumnje. da ima mnogo tehnoloških noviteta sigurno ima. vizuelno je ipak samo face lifting. nema nekih promjena velikih u izgledu. lijep, kvalitetan ali ne baš potpuno nov
fine slike, dobar auto !
Nakon novog Aurisa jos jedan dizajnerski pogodak iz Toyote. Odlican!
konačno lijepa toyota
TUCSON u novom ruhu ... :D