Novost za poslovne korisnike
0
Toyota predstavlja novi ProAce
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...prepoznatljiv Totota brend dizajn.... Ovako ispadne, kad jedan volonter pise o politici, nauci, zdravlju, autima i sl. Sve misli da zna a u stvari nista Tako je garant u svim clancima Zao mi je mene sto ovo citam a bogami i pisem
Za gospodina neupućenog.. Toyota je kupila gotovu platformu koja je nastala u zajedničkom projektu PSA grupacije (nosioc razvojnog tima ispred PSA je Citroen) a sa druge strane FIAT. U modernom svjetu se to naziva \"Joint venture\", pa se prije pisanja ovakvih komentara ipak malo raspitaj...google alat je free! :) Toyota se na ovaj potez odlučila jer je jeftinije otkupiti licencu za proizvodnju nego li od nule razvijati sve na novo.. Sličan primjer imaš kod projekta Mercedes Citan!
ma kopija peugeota...bas jadno od toyote...ma golf II dizel je zakon,trosi samo 2 litra na 100 km....a ide 200 km/h,jos moj je GTI a dizel jos..