Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Auto je vrh tehnologije, al sto je isto toliko i ruzno pa to je za nepovjerovati.
Definitivno je preruzna ali sve u svrhu aerodinamike.
Fakat kakvo je ovo ruglo?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vrhunski kvalitet i svemirska tehnologija al dizajn dozlaboga ružan.
jedino sto mi se sviđa je hybrid dva elektro motora + Benzin potrosnja im je 4 litra,predhodni modeli su jos ruzniji ovo je sad i ok...
Imao sam priliku voziti Priusa, a i Lexusa ct200h, koji ima potpuno isti motor kao Prius i CVT mjenjač i mogu da kažem da je veliko uživanje. Nije baš idealan za preticanja, ali nije ni loš. Na auto putu je trošio oko 9, van grada oko 6, a u gradu 3-4, što je super. Može i manje ako se vozi u ECO modu, a još manje ako je plug-in verzija. Nije neki ljepotan, ali je ljepši vala od prethodnih generacija.
Toyota je bez konkurencije posljednjih 15-ak godina sto se tice ruznoce auta, a i po kvalitetu su se pofino kompromitovali. Unaprijed znas da ce sljedeci model biti ruzniji od prethodnog.
Izgleda isto ko' kakva trabakula ...
Meni samo nije jasno, koji ste to vi faktor u svijetu da se pitate da i je auto lijep ili ruzan. Niste dalje otisli od Golfa dvojke pa serete nesto. Zar stvarno mislite da su Toyotini inzenjeri toliko naivni? Presmijesni ste.
Unutra dobar, vani kao da se dizajneru pokvario racunar pa ispao ovakav zadnji dio, ne znam zasta ce ovaj stakleni dio ispod ovog "spojlera" za sta sluzi...ps ja bih obavezao sve taksiste i javni prevoz da voze hibride
braco mila, sta je ovo 'vako ruzno :O
unutra je toliko mrak, da je isto toliko vani ruzno. Da mi je samo vidjet dizajnera kojem se ovo svidja