Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako su neki bili sretni sto su zivjeli u doba Nikole Tesle i Alberta Einsteina, tako mi trebamo biti sretni sto zivimo u doba Elona Muska.
@sae540 Odlicno mu odgovori. Nigdje nikad nisam vidio Rimca. Jes da se ne mogu porediti cijenom ali ipak barem u Monacu , no ni tamo ga nema.
Čuj 10 000 Nm, ovi ba nisu normalni! Svaka čast
Lokomotiva
@StateEnemyNumber1 Dzaba ti elektrika ako mehanika nije u stanju izdrzati i podrzati ovoliki obrtni momenat. Zato je ova cifra impresivna.
De bolan trazi lijek za rak i nahrani onu djecu sto im oci og gladi ispadaju, pravi lik autice na struju za velike babine sinove
Joj odoh golfa upaliti da se zagrije
Vau, mogu se utrkivati sa F1.
neka on prvo zavrsi model 3, pa onaj solarni crijep, pa put na mars pa el. kamione... lik samo obecava a nigdje nista novoga sem model s
Rimac na aparatima
Zamisli pijan kad sjede za volan pa ga startuje.. Havarija...
Toliko ubrzanje nzm dal i formula 1 ima, a i volan je sličan formuli 1, barem po obliku.
Ne da startuje već alkaputira
Valjda cemo i mi docekati da vozimo ova elektricna auta, dosta mi vise i dizni i karburatora i bombina, i onda se komsiluk skupi pa svi savjetuju, da mu nije regler..hmmmmm??? Bas me vise briga sta mu je.
šta bi bilo kad bi bilo .... daj da više vidimo to auto i njegovo ubrzanje.
ide mi na kyrac ovaj muljator...samo kupi pare unapred a proizvodi po jedan primjer igracke...